Aurinkoni

Runoilija Littleangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't think. Thinking is the enemy of creativity.
 

Tähtiä, niin monta.
Kaikki kirkkaita ja kauniita.
Mutta sinä
olet minun.
Minun tähteni.
Kirkkain ja kaunein kaikista.
Aurinkoni.
Pimeän polttava.
Vampyyrien painajainen.
Minun Aurinkoni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kenties niitä on miljoonia, mutta tämä on meidän. Vai olemmeko me sen? Auringolle sietääkin kirjoitella runon tai pari, onhan se lähde kaikelle, joskus jopa jumaluudelle.

 

Käyttäjän kaikki runot