Ystävyys on hankalaa jos siitä ei puhu.
Vielä hankalampaa, jos siitä ei tahdo puhua.
Se on vaikeaa jos ei puhuta,
vaikeampaa jos pidetään mykkäkoulua.
Surullista jos sanaakaan ei sanota,
surullisempaa jos sen annetaan vain olla.
Mikä ystävä sitten on?
Se jonka kanssa puhutaan.
Selite:
Ystävyys voi joskus parantua perusasioita kerratessa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit