Jos saisin valita,
Ajatuksieni kanssa olisi hyvä olla
Tai
Minut veisi särkyneen sydämen syndrooma.
Silloin edes joku repisi kivun virtapistokkeen irti.
Ajatuksieni kanssa olisi hyvä olla
Tai
Minut veisi särkyneen sydämen syndrooma.
Silloin edes joku repisi kivun virtapistokkeen irti.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielenkiintoinen runosanoitus sai kommentoimaan ! Hyvä runo.