Sanoilla en osaa selittää
En löydä oikeita sanoja
Vaikka tunnen sen sydämessäni
Jotain ainutlaatuista varmasti
Aistin ilosi, surusi, huolesi
Saan voimaa sinusta
Selittämätöntä, outoakin
Yhteys, lähes maaginen
Niin paljon olisi puhuttavaa
Kysyttävää ja kerrottavaa
Vaikka sinut tunnenkin
Silti jotain vielä uupuu
Onneksi meillä on aikaa
Aikaa selvittää mysteeri
Löytää vastauksia
Kääntää tunteet sanoiksi
Pala kerrallaan, pienin askelin
Silkkihansikkain, varoen
Kuin hentoa posliiniaarretta
Mä vaalin meidän ystävyyttä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi