Kahdet silmät
tuijottavat minua
loistavat kuin tähdet
Yksi hymy
saa nauramaan
hiljaisenkin
Pieni tuhina
uneen nukuttaa
rauhalliseen
Öiset juttusi
valvottavat minua
väsymykseen
Silti yhtäkään
en vaihtaisi pois
ikinä
Näitä vietettyjä
hetkiä sinun kanssasi
kahden
Annoit elämälleni
tarkoituksen
Selite:
Prinssini syntyi 11.11.12 :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis
Sinneppä onnittelut ja runo- oli ihana! =)