UUSI KEVÄT
Alla auringon
sulaneiden jäätiköiden
pinnalla ikiroudan
näkivät joutsenet toisensa
Mikä oli tuo valkeus
siivillänsä kertoili
hyviä eleitä viittoili
ystävä ventovieras
Kertomuksia kulunkierrosta
elämyksiä elämästä
Onnestakin oudon linnun
juttelivat niitä näitä
Tästä alkoi yhteinen taival
molemmat auraansa
hoitaneet on vaival
Voittaneet siten toisensa
Elo yhteinen haaveili ja kieli
nyt joukossa kulkeepi pieni
Kumpikin samaa lajia
perhettä suurta, yhtä paria
Selite:
Yhden runosarjani (Joutsenia & Heinäsorsia) kuudes osa. <br />
Sarja päättyy.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ja ehyt runosi on. Kiitos tästä.
Kauniita nuo joutsenet ovat ja joutsenpariskunnat ovat kuulemma toisilleen uskollisia...
Runossasi on hyvä rytmi ja kieli on monipuolista ja kaunista. Hieno suoritus!
Synttärionnittelut ovat myöskin paikallaan :)