Jaettuna
kahteen maailmaan
Kumpaankaan
sen kummemmin kuulumatta
Elin elämääni
eteenpäin
taakseni katsomatta
Yli kahden maan veen,
mitä elämälläin mä nyt teen?
Soudan, huopaan
Mihkään en pääse turvaan
Tieto lisää tuskaa
Kiskoen mut takaisin
eilinen pitää kii
Huominen käänsi selkänsä
tänään historia toistaa
nimeäni
Vannomatta paras
oli lintujeni laulu
Selite:
Vaiettu Menneisyys.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi