Kuuletko jos tuuleen huudan,
näätkö jos pilveen piirrän,
ikäväni ilmoille kiljun?
Sateelle suruni parun,
vuolan virralle vaikeroin,
tukahdutan takkuisen oloni
Pää täyttyy sekavuudesta,
muistot mustaa miehen,
traumat totisesta järkkyy,
vaimentaa mun eloni kielen
Vapaudesta haaveillen,
iloa elämän kaipaillen,
kunnioittaen kynttiläin syttyy,
helpottaa murheet mielen
Aistin läsnäolosi,
tunnen huolenpitosi,
kiitän kaikesta
Voi kun näkisit minut nyt,
sinun jälkiäsi seurannut,
polkuasi pitkin kasvanut,
vahvistuin ja elämää kannan
Rakkaus on vahva
Selite:
Päivä päivältä parempi, ehkä entistäkin ehompi.. <br />
Jos sä tahdot niin - Jippu, soi kirjoituksen aikana taustalla.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Päivä päivältä vahvempi.Hyvä runo.