Novelli: Mies joka näytti Brad Pittiltä

Runoilija Tojutu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2016
Viimeksi paikalla: 22.10.2024 9:37

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
1.2.1977

 

Antonio Sloviak näytti aivan Brad Pittiltä. Se oli varma asia ja siitä ei ollut epäilystä. Mies itsekin tiesi sen hyvin ja käytti asiaa hyödykseen; hän sai joka puolella naisia ja kaikki ihailivat häntä ja olivat hänen kavereitaan.

Sitten Antonio sai idean. Hän päätti toteuttaa sen ja aloitti silloin koko hurjan jutun.

Päivä ja yökausia hän katsoi asunnossaan Brad Pittin elokuvia. Hän opetteli ulkoa miehen jokaisen eleen, repliikin ja ilmeen, matki kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten. Joskus hän oli romanttinen kuten oikea herra Pitt elokuvassa Intohimo tuulet ja joskus hän oli kova kuin oikea herra Pitt elokuvassa Seitsemän. Hän tosiaan osasi ulkoa kaikin mitä mies oli tehnyt ja lisäksi Antonio luki kaikista mahdollisista lehdistä ja internetistä kaiken mikä hiemankin vaan sivusi Brad Pittiä. Antonio eteni hyvin suunnitelmassaan ja jatkoi tutkimuksiaan salassa.

Sillä aikaa herra Brad Pittin kartanossa.

Angelina Jolie hääräsi luksuskartanon keittiössä. Hän teki ruokaa, halusi tehdä itse kaiken ja yllättää miehensä kunnon hyvällä aterialla. Sitten Brad asteli keittiöön ja heitti raivolla uusimman uutislehden pöytään ja kirosi samalla. ”Vitut, he eivät koskaan jätä minua rauhaan, eivät koskaan! Tajuatko, nykin lehdessä on ties mitä perättömiä juttuja minusta. Ja sinustakin! Joskus toivoisin, että en olisi koskaan tullutkaan kuuluisaksi näytteiljäksi, haluaisin olla vaan joku ihan tavallinen kaveri, tavallisella elämällä, en tällaisella elämällä!”

Angelina yritti rauhoittaa miestään, muttei onnistunut siinä. Mies jatkoi paatostaan. ”Paskat, kaikki on paskaa! Minä lähden kävelylle, jospa edes se toisi minulle rauhaa ja saisin hetken olla yksin!”

Mies poistui kartanosta isot lasiovet helisten ja paukkuen.

Takaisin Antonio Sloviakin elämään.

Antonio tunsi, että nyt oli aika lähteä, hän oli tehnyt tarpeeksi työtä asian eteen. Mistä hän sen tiesi, se oli mysteeri Antoniolle itselleenkin.

Hän käveli autolleen, starttasi sen ja lähti ajamaan kohti Hollywoodia. Kasvoilla hänellä oli mitä suurin hymy ja hän vihelteli koko matkan ajan mitä upeimpia vihellyksiä.

Sitten hän tunsi olevansa perillä, pysäytti auton, astui ulos ja jäi seisomaan keskelle tietä. Tie oli rantakaistale ja Antonio katsoi eteenpäin ja näki hahmon tulevan itseään vastaan.

Sitten hahmo oli Antonio edessä ja tunnistaminen oli mahdollista. Mies Antonion edessä oli Brad Pitt.

Miehet katselivat hetken toisiaan. Sitten he katselivat vielä hetken toisiaan. Sitten molemmat hymyilivät toiselle ja Antonio antoi Bradille avaimet, mies kiitti häntä siitä ja asteli Antonion autolle ja lähti ajamaan pois päin koko rantakadulta. Kun hän vielä ohitti Antonion, niin miehellä oli suuri hymy kasvoillaan ja hän tervehti Antoniota ja sen jälkeen miehet eivät tavanneet enää koskaan. Ainut missä Brad Pitt näki Antonion, oli uusissa elokuvissa, joissa oli hämmästyttävän paljon hänen itsensä näköinen mies.

 

Loppu

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio tarina, kaksoisolentoja voi olla monellakin.
 

Käyttäjän kaikki runot