Ajatusteni aavikolla

Runoilija Mythess

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.1.2010
Viimeksi paikalla: 18.5.2020 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.7.1976

Pelkkä heijastus hiljaisessa vedessä
 

mieleni juurella,
tiedän miltä itku tuntuu,


miten kyynel puhuu
silmieni ruostuneista
uomista

kuin ruska
kauniisti hiipien
surmaa
olemuksestani vihreyden

Ei ole enää kuumuutta,
paloa,
janoa

vain
riisuttu luovutus,
pakoin nautittu
totuus

ja hetkittäin,

kimmellystä




taittuvan auringon

Selite: 
Kadonneen inspiraationi löytymisestä kiitän Twenty one pilotsia. <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot