Amaratis

Runoilija Mythess

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.1.2010
Viimeksi paikalla: 18.5.2020 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.7.1976

Pelkkä heijastus hiljaisessa vedessä
 

Yön mustan huoneen äärettömyydestä
satelee tähtiä peitokseni

Kuin tuulessa huojuvat serpentiinit,
valojuovat hiljalleen tanssivat vierelleni

aistin läsnäolosi





Amaratis

Yön hohtava enkeli






Väritän sydämen
pimeyteen
ja tuuditan kuuta sylissäni


Kuulen,

miten avaruus hiljaa hyräilee

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot