Kesken
päivän toimien
yhtä-äkkiä
elämä värähti
hänessä
kuin ensimmäistä
kertaa
hän kuuli
itsensä parkaisevan
kuin lapsen
synnyttyään
ja tuosta
kokemuksestaan toivuttuuaan
hän alkoi
tavoitella
sitä hiljaisuuta
missä
voisi oppia
ymmärtämään
sitä mitä
on
©Jukka-Pekka Huttunen
päivän toimien
yhtä-äkkiä
elämä värähti
hänessä
kuin ensimmäistä
kertaa
hän kuuli
itsensä parkaisevan
kuin lapsen
synnyttyään
ja tuosta
kokemuksestaan toivuttuuaan
hän alkoi
tavoitella
sitä hiljaisuuta
missä
voisi oppia
ymmärtämään
sitä mitä
on
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
on runosi inhimillisyys
elämähän siinä menee
itseensä tutustuessa,
osin hitaasti osin yllättäen muutuen
hahmottaa itseään, arvojaan
ja tärkeimpiä toiveitaan
sitä mitä on
kaunista on runokerrontasi
tapahtuma ;) niin tämä elämä antaa
antimiaan ja kun kuuntelee herkällä
korvalla, saa lahjan!
Olet onnistunut Täydellisesti
sanomaan runossasi erittäin Tärkeän asian.
"Salaisuus, joka istuu keskellä ja tietää,
on tyhjyys."
Näin sanoi Wayne W. Dyer.
pidin paljon
Sivut