Tulit käymään
siinä unessa
jossa satoi
ja enkelit
itkivät
ihmisen vuoksi
sinä
sanoit niin
ja olit
sillä tavalla
kaunis
kun käännyit
ja menit
pois
siitä unesta
©Jukka-Pekka Huttunen
siinä unessa
jossa satoi
ja enkelit
itkivät
ihmisen vuoksi
sinä
sanoit niin
ja olit
sillä tavalla
kaunis
kun käännyit
ja menit
pois
siitä unesta
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suruinen runosi koskettaa
kutsuu ihmisen rakkautta
antaa inhimillisyyden lohtua
- upea kokonaisuus
mahtavaa
Sivut