Jos
elämä suutelee
sinua
vastaa siihen
suudelmaan
se on
rakkautta
©Jukka-Pekka Huttunen
elämä suutelee
sinua
vastaa siihen
suudelmaan
se on
rakkautta
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
HUOM : Jokaista tekstiäni suoja tekijänoikeuslaki. Ethän siis käytä tai kopioi runouttani ilman lupaani ja ilman nimeäni. Kaikki oikeudet pidätetään.
Kommentit
suurimpia totuuksia, odottamassa poimijaansa
- elämä on rakkautta, suurta suurta asennetta
hyvä runo
pidin paljon
Ja toisinaan se suuteleekin,
ja ihminen,
niin ihminen ei aina älyä vastata.
Sivut