Kuun valossa
kävellessään
pysäytti hänet
outo
pilven varjo
ja se
sai ajatukset
vapisemaan
niin että
kääntyi
ja lähti
kävelemään toiseen
suuntaan
toivoen että
tuo pilven varjo
ei lähde
seuraamaan
käveltyään jokin
matkaa
katsoo taakse
ei nähnyt
pilven varjon
seuraavan itseään
kai se odotti
jotain toista
kulkijaa
ja niin
lakkasivat ajatukset
vapisemasta
ja loppu
ilta oli
hyvin rauhallinen
ja yö
©Jukka-Pekka Huttunen
kävellessään
pysäytti hänet
outo
pilven varjo
ja se
sai ajatukset
vapisemaan
niin että
kääntyi
ja lähti
kävelemään toiseen
suuntaan
toivoen että
tuo pilven varjo
ei lähde
seuraamaan
käveltyään jokin
matkaa
katsoo taakse
ei nähnyt
pilven varjon
seuraavan itseään
kai se odotti
jotain toista
kulkijaa
ja niin
lakkasivat ajatukset
vapisemasta
ja loppu
ilta oli
hyvin rauhallinen
ja yö
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
opettavakin ajatus. joskus miltein alitajuisesti
on osattava poistua, kääntää suuntaa, kun itsestä
ei luontevan hyvältä tunnu - kauniisti viisaus liikkuu
runoisen pilvesi varjossa
luonnon ilmiöt vastassaan.
Kuun taikavoima ei aina ole
positiivinen, minäkin olen sen kokenut.
Mutta.
Mutta Sinä pääsit pois ahdistuksesta,
illan ja yön rauhaa sait.
H i e n o runo, Kiitos taas.
joutavia ajattelemasta
kääntää suunta ja jatkaa matkaa
Sivut