On sen
verran
henkistä kaihia
ei näe
itseensä kätkeytyvän
mitään hyvää
vaikka
silloin tällöin
joku
ihminen niin
väittää ja
viisaaksi vielä
on kuin
kirjanoppinut
ja niistä
tiedetään
millaisia ne
ovat
©Jukka-Pekka Huttunen
verran
henkistä kaihia
ei näe
itseensä kätkeytyvän
mitään hyvää
vaikka
silloin tällöin
joku
ihminen niin
väittää ja
viisaaksi vielä
on kuin
kirjanoppinut
ja niistä
tiedetään
millaisia ne
ovat
©Jukka-Pekka Huttunen
Selite:
aquarius
pyysi että saisi lukea mitä hyvää
epätasapainoiseen selviytyjään
kätkeytyykään...
Tälläinen siitä
syntyi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei kirjanoppineissa mitään vikaa ole, kunhan on elämästä myös oppinut ja osaa maalaisjärkeäkin käyttää. Hyvä runo.
Kirjan kannet kiinni ja siellä kirjanoppinut on. Heitä ei ole ikävä, asiaa he vääntää rautalangasta. Tosin tietämättä tuon taivaallista miten asioiden pitäisi olla. Pidin runosta, sinulla on heittymisen lahja
estää täyden peilauksen
empatiaan taivu ei
itsekkyyden aaltoihin
kauas vei
Sivut