Hän on
alkanut käymään
noissa
lapsuuden metsissä
jotka eivät
ole vielä
aivan kokonaan
kadonneet
asuntojen tieltä
hän etsii
noista kutistuneista
lapsuuden metsissä
sitä unohtuvaa
lapsuuttaan
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin
Sivut