Kun hän
näki
katsoessaan peiliin
kuin kymmenien
vuosien takaa
itsensä lapsena
ei hän
tiedä
mistä löytäisi
tuon
lapsen kasvot
jotka hän
jo kymmeniä
vuosia sitten
hukkasi
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvää syntymäpäivää!
@>--->--->---------
Sivut