Nyt
kun hän
on vuosissa
näin kaukana
kuin on
siitä
lapsuuden kodista
joskus
hänellä on
sitä
puutaloa ikävä
mutta
nyt siinä
puutalossa asuu
onnellinen perhe
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herkkä on runosi
koskettavalla, muistojen maailmaan painautuvalla runollasi,
samalla myös muistutus kasvuympäristön ainutlaatuisuudesta,
rakkauden moninaisuudesta perheiden tunnelmissa
Sivut