Tuo
tuulen repimä
sydämen muotoinen
pilvi
saat hänet
muistelemaan sitä
mitä hän
haluaisi unohtaa
ja noissa
muistoissa
joita hän
alkoi katsomaan
sinä ja
hän
olitte niin
ja palatessaan
noista muistoista
nykyhetkeen
niin hellästi
sinua hetken
ajatteli hän
kun oli
siinä elämässä
jotakin hyvääkin
mitä hän
on jo
elänyt
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kauniisti runo päättyy elämän hyväksymiseen
pidin paljon
Sivut