SINUUN VERRATTUNA

Runoilija JJ

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörirunoilija ja mattinykäsmäisen elämänviisauden ihailija.
 

Sinuun verrattuna
kukat ovat vain pala luontoa
timantit kiviä kivien joukossa
kesät ovat kuin mitä tahansa vuodenaikoja
ja meren tuoksua on vaikea huomata

sydän on vain lihas
huulet ohutta ihoa
rakastuminen pelkkä tunne
elämä nukuttujen öiden summa

Sinuun verrattuna
maailma on väritön ja mauton
ja musiikki riitasointuja täynnä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana :)

Aivan mielettömän kaunista tekstiä. Pidän tästä todella paljon! Kiitos.

hyvin ilmaistu

Kaunista. Tosirakkaus värittää kohteensa :-)

 

Käyttäjän kaikki runot