VUORISTORATAA SYDÄMESI YMPÄRI

Runoilija JJ

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörirunoilija ja mattinykäsmäisen elämänviisauden ihailija.
 

Vuoristorataa sydämesi ympäri
minä kiljun jännityksestä
ja onnesta

Kiihdytän vihasi läpi
jarrutan hellyyden laaksoissa
ihailen järkesi kiemuroita
ja kauneutesi kukkaloistoa

Haluan aistia jokaista kolkkaasi
maistaa ilojasi ja surujasi
ja tuntea elämäsi lyönnit
mahdollisimman läheltä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on vastustamaton ihanuus.

Pidän kyl

Kaunis, vahva- sanainen runoteos.

Rakkauden vuoristo rataa, monin sanoin hieno :)

Kaunis runo.

aitoa rakkautta

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot