SUKELLUS SILMIISI

Runoilija JJ

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörirunoilija ja mattinykäsmäisen elämänviisauden ihailija.
 

Hengästyn
silmiisi kiirehtien
annan virran viedä
ja sukellan syvemmälle
syvemmälle

Siellä
iiriksen takaisessa
kirkkaassa avaruudessa
on maalauksia sielustasi
ja merinäköala
jonka kuohuihin
olen hukkunut
ensiuinnista lähtien

Hukkunut
ja antanut virran viedä
hukuttautunut
ja antanut virran viedä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot