sinä keväänä puhalsi tuuli
lähes joka päivä
muistatko
väiteltiin ilmansuunnista
rakkaani
sen tuntee kyllä
kun pohjoinen puhuu
- - -
suopellolle saapuivat muuttolinnut
ensin joutsenet
sitten kurjet
ja se tuuli
se toi mukanaan laulua
en unohda sitä koskaan
- - -
kuuntele
mustarastas
- - -
menitkö täyden kierroksen
takertuen kanerviin tunturin kupeella
nostitko aallot jäämeren rantaan
tuuli
toitko mukanasi sitruunan tuoksun
niin kuin lupasit
lähtiessä
- - -
miksi tulit nyt
juuri kun olin unohtanut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista.
Hellästi. ..
muutaman talon ja eron sekä tunturin ja se elämän.
Tunteellinen runo joka tuo sanattomuuden ja haluaisi lopettaa kommentoinin tähän, mutta voi että kun runo sitruunasi tihkuu mehua.
Runo on tosi moninaisen taitava sen kerronnassa tapahtuvan tyyli muutoksin, nuo muutokset vahvistaa omillai tavoillaan runon aikajanaa,
Kerronta on mahtavan raikkaan ilmava, mutta toisaalta hyvin henkilökohtainen iholle tuleva.
Sisäinen elämän ilo ja rakkaus tuoksuna.
hieno hieno
upee upee
loistava loistava
mestarillinen
jotta muistaisit
menin
jotta unohtaisit
mutta olen
tässä nyt
pohjoinen puhuri
ihan vaan kiusaksesi...
:D
Sivut