Ensimmäinen pakkasaamu jolla ei ole merkitystä Sieluni jäätyi jo illalla Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.10.2011 0:00 Testipoisto suruisaa kauneutta Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2011 0:00 epeli Jos minulla sattuisi sydän jäätymään, niin etsisin kunnon Nunnauunin, jonka loisteelle menisin lämmittelemään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2011 0:00 Neito68 Surullinen runo...hieno Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2011 0:00 lindalinda Jos en tuntisi Sinua, voisin vaikka uskoakin. Vaan onneksi ei ole totta ! Vähästä paljon. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2011 0:00 vihreä Kipeänkaunis! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2011 0:00 Laura Muutamalla sanalla sanottu paljon. Vaikuttava runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2011 0:00 vonderwall Jäätävän koskettava runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2011 0:00 Marle Voih, miten surullista. Toivon päivääsi auringonpaistetta ja lämmintä syliä, jossa sulaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2011 0:00 ollisamuli jääkausi Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2011 0:00 Safira Upea runo ! kyllä se rakkaus sulattaa jäiset terälehdetkin~ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2011 0:00 ollimolli kuuran kukkia..;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2011 0:00 Narrien Herra Pieneen tilaan mahdutettu routa. Kiitos tästä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.10.2011 0:00 Sohviina Vahva tunne tässä runossasi. Kylmä, koskettava, kylmyys jatkuu aamuun, silti eka pakkasaamu voi olla kaunis. Onnistunut. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2011 0:00 Matseltof Aivan loistava! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.10.2011 0:00 Sistina Hieno! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
suruisaa kauneutta
Jos minulla sattuisi sydän jäätymään, niin etsisin kunnon Nunnauunin, jonka loisteelle menisin lämmittelemään.
Surullinen runo...hieno
Jos en tuntisi Sinua, voisin vaikka uskoakin. Vaan onneksi ei ole totta !
Vähästä paljon.
Kipeänkaunis!
Muutamalla sanalla sanottu paljon. Vaikuttava runo.
Jäätävän koskettava runo.
Voih, miten surullista.
Toivon päivääsi auringonpaistetta
ja lämmintä syliä, jossa sulaa.
jääkausi
Upea runo !
kyllä se rakkaus
sulattaa jäiset terälehdetkin~
kuuran kukkia..;)
Pieneen tilaan mahdutettu routa. Kiitos tästä.
Vahva tunne tässä runossasi. Kylmä, koskettava, kylmyys jatkuu aamuun, silti eka pakkasaamu voi olla kaunis. Onnistunut.
Aivan loistava!
Hieno!
Sivut