myrskyn jälkeen
kaksi lokkia pesäänsä
hiljaisina korjaa
viha soutaa nöyränä pois verivirroistamme
aurinko ottaa sadettaan kädestä kiinni
kauneus katsoo lempeästi meitä
kohti tänä aamuna
pieniä, tietämättömiä lapsiaan
rakastaa meitä silti
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi