missä valutetut kyyneleet
täyttävät välinpitämättömyyden kuivat kanjonit
puolikuut löytävät toisensa
tietämättömyyden armolahjat jätetään jakamatta
siellä pisteitä ei tunneta, vain pilkkuja tarinoissamme
isoin kirjaimin kirjoitetuissa
siellä ympyrämme ovat sulkeutumattomat
janamme avatut
missä ymmärrys ei ole vain reliikki
ymmärtämättömyyden piikkikorkojen alla
missä huuto kuuluu
taivaista taivaisiin
se oli sittenkin rakkaus
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi