ihmettelet, miksi
joka päivä kerron
että rakastan sinua
no, sinähän tiedät
että minä varastoin kaiken
ensimmäisen lusikan,
viimeiset todistukset,
sen ruostuneen ruuvin jonka
löysin vuonna -85
äärettömyyden varalle
minä vain varastoin
että silloin
kun meitä ei enää ole
muistaisit,
kuinka paljon minä rakastan sinua
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi