Vuolaimmat virrat,
vahvimmat tuulet
matkakumppaneiksi
kutsun
maailmojen ympäri,
halki aikakirjojen
repaleisten
Sokrateen merkin
sydämeeni tatuoin
Siellä,
missä rohkeat veistävät
lentävät kivet pehmeiksi
minä hymyilen
ja jatkan matkaa
Ikuisuuden ja
yhden päivän
etsin
Sinua
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi