Kun
sydän ja mieli
kulkevat käsi kädessä
maailma tulee
luokse
puhuu, kuuntelee
ja meillä on
kaikki
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kun
sydän ja mieli
kulkevat käsi kädessä
maailma tulee
luokse
puhuu, kuuntelee
ja meillä on
kaikki
Kommentit
Totta. Ja me saadaan nähdä maailma aivan uudesta näkökulmasta. Tässä on harmoniaa.
Sydän ja mieli toistensa täydentäjät
Sivut