Aurinko kuiskasi
intiaanikielillä
sinun nimeäsi,
säde pieni
kaukaisuudesta
matkasi
kasvaen, voimistuen
lämpöään hehkuen
korviaan höristivät
pienet silmut,
oksilla kristallit
smaragdeiksi muuntuivat
minä juoksin
joen rantaan sinua
vastaan,
sinun lämpösi
minut eläväksi syleili
Hinataq kachun,
Ikuisesti oleva
Sinä tulit
takaisin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi