Anna minun nousta uusiin korkeuksiin
Anna minulle voimaa parempiin toiveisiin
Tee minusta enemmän kuin olen jo
Sinua rukoilen
Ilman sinua hortoilen
Ilmaan huhuilen
Tee minusta tilapäisesti
Lyhyeksi aikaa osa tuulta
Jotta voisin sanasi sanoa
Ja armoa maailmalle paremmin anoa
Avullasi teen kauneimman joutsenlaulun
Poistaa valkeutesi kaiken kauhun
Olen runoilijasi
On Sinun asiasi
Kuinka kauan täällä olemme
Kuinka kauan eteenpäin kuljemme
Aamusta riemun koittoon on pitkä matka
Onko aika lopettaa sielujen kahakka?
Voimassasi kylven
Sydämeni Sinusta kasvaa
Tarvitsen lisää aikaa
Tarvitsen sitä taikaa
Jonka vain Sinä voit antaa
Sydämeni riemusta roihuaa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno ja syvällinen teksti.
Kosketti kovin!
Sivut