Kun synnymme tänne
Ei ole varmaa
Kuinka kauan saamme olla
Nauttia tai olla nauttimatta
Kohdussa on pimeää
Joidenkin taival jää sinne
Elämä meitä vie mutta minne
Yllätyksiä täynnä
Kaikki eivät ole mieluisia
Ihmeenä monesti elämän miellämme
On esteitä arvoituksia vaaroja löytöjä tällä tiellämme
On tiemme tehty päättymään
Uudesti mahdollisesti alkamaan
Valosta pimeyteen
Pimeydestä valoon
Ei uusi elämä ole tervetullut joka taloon
Kaiken elämän ei ole tarkoitettu astuvan valoon
Elämä kulkee kuten tekee aika
Omaa polkuaan
Tulee kohdallamme päättymään
Toimii joskus varoituksena
On toisinaan hämärän peitossa toimii arvoituksena
Näkyy ja on se koettava tuntuu joka vaivassa
Pitää meistä kiinni tavalla tai toisella otteessa
On elämällä oma paikkansa ajassa ja paikassa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Omaleimainen, tarinallisesti hyvä.
Lähinnä jäin kaipaamaan tiettyä vahvuutta ja syvyyttä, joita saisi aikaan sanamuotojen avaremmalla käytöllä.
Mutta tälläisenäänkin hyvä, omaperäinen ja elinvoimainen..
Elämä, ikuinen arvoitus ja ihme. Tärkeitä ajatuksia sisältää filosofinen runosi. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tarkoituksia elämälleen ja on onnellinen...
Sivut