Oi! Rakas Jumalani!
Elämä on humalani
Oi! Teit sen taas!
Sait mut enemmän tuntemaan
Oi! Rakas äiti maa!
Oi! Rakas isänmaa!
Tää mies tulisesti ja lempeästi rakastaa
Rakkautta mies tämä tarjoaa
Harmoniassa, yhteydessä luontoon, kaikkeuteen kauneimpaan
Sinun valosi minut harmoniaan elämän kanssa saa
Aika haavat parantaa
Tahdon niin paljon antaa
Muiden taakkoja apuna kantaa
Vettä, siemeniä ja multaa
Voimakkaita hyviä tunnetiloja
Maailmaa tahdon parantaa
On mulla mitä antaa
Kanssani ei tarvitse taakkaa yksin kantaa
Rakastan Jumalaa, perhettäni, sukuani, ystäviäni, rakkaimpiani, tätä kaunista maailmankaikkeuta ja maailmaa!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi