91 kiloa rehtiä miestä
En saa tarpeekseni tästä
Valoisasta tiestä
Räppi ja flow sujuu ja runot sekä riimit
Snäkiks kelpaa ravintolan suolaset ja aperatiivit
Meitsi suuntaa katseeni tulevaisuuteen
Naputi naputi näppis savuaa
Lasken mielessäni kymmeneen
Ylös vikkelään tää mies sängystä kapuaa
Letkeitä läppii
Netis sivui jonne voi laittaa ruksei ja painaa täppii
Kun käyttää feibuukis mainioo chättii
Lentää ajatukset tulee heitettyy lisää läppii
Tää on räppii
Kertomuksii elämäst ja kuolemast
Tuonelast
Viilee katsee joka hetkeks pehmenee
On tää mies onnessaa elämän tuomas humalast
Elämä etenee
Vuosikymmenii nähneenä
Univelat takas perinneenä
On silti aina yht mukavaa ottaa unta palloon
Moni totuus on pureutuneena nuppiin kalloon
Suvereenia tykitystä jengi taitaa kaivata ja ehkä diggaa
En onneeni sukukalleuksilla mittaa
Stondaan ja fillaril meen kirkonkylälle
Vilkutan ihmisille ja dösälle
Bongaan semmosii immeisii jokka näyttävättän tietävän
Luulis niidenkin mua sietävän
Lukasen sillotällö uutisia uusia
Oon tsekannu aikanaan sukuni juuria
Lukenu kirjoi ja menny minne mun mieleni mielii
Osaan lukee, puhuu, kirjoittaa, osaan vieraita kielii
Yhessä kun ollaan nii ei tartte itkeä
Jätkä tää on joskus yllättävänkin sitkeä
Jaksamist kaikille
Ystävällinen hymy toiselle ihmiselle, raivoraittiille
Alan kuuntelee timmii musaa
Tyytyväinen oon ko aattelen eräst susaa
Jos mul ois bööna ja enemmän ällii
Osaisin ehkä oottaa mahollisesti ratkasevaa tällii
Ei jaksa tällä hetkel ajatella aivan liian liikaa
Alkais melkeen salettiin pännii
Ottakaa lunkisti, rennosti ja hymyilkää
Kun on onnellinen, kestää paremmin oma pää
Uuuu Uuuu Uuuu tuuli puhaltaa purjeisiin
Vaatteet pois ja järveen uimaan
Oon nähnyt ja kokenut kauniin saimaan
Astunut isoon laivaan
Käynyt merillä
Ollut teillä tietymättömillä
Katsokaas olin silloin nuorempi
Ailahtelevampi
Ennaltaarvaamattomampi (ehkä näin, ehkä ei, ken tietää?)
Kappas aika rientää
Pitäiskö mennä kohti sienimetsää?
On tatteja pystyssä, on puunkannikoita joilla reissumies levähtää
Ei hajoa ajatukset, ei hajoa pää, sillä reissumies luonnon päälle paljon ymmärtää
Metsän siimeksessä kelpaa katsella taivaalla lentävää kurkiauraa
Tulivat vissiin kaukaa
Silmälasit vedestä märkinä
Vilu meinaa tulla
Kah, nuotio pystyyn ja telttaan lämmittelemään
Alkaa ajatus ja runosuoni elämään
Alkaa tää reissumies viheltämään
Karhun kanssa en menisi ensimmäisenä temmeltämään
Jänöjussihan se siinä päivää paistattelee ja ruokaansa nakertaa
Mukava ja kiva katsoa kun muurahaiset toimeliaana ahertaa
Kappas vaan, pöllökin saapui paikalle, vai onko tuo huuhkaja
Mikäs toi on, aukealla näkyy masto, muuntaja
En ole koskaan ollut lintubongaaja
Rakastan eläimiä, eläimet ovat viisaita
Vuolen hirvipaistista meheviä paloja
Metsässä on kauniita puroja
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi