Vahva, uljas, kaunis ja ylväs
Seisoo metsässä joskus, kuin pylväs
Tarkkailee
Ympäristöään nuuhkii ja mittailee
Ympärilleen valppaasti katselee
Korvat kääntyilevät
Hiljaa asettuu asentoon
Kun hiljaisuuden rikkoo ääni
On luotu luontoon
On annettu voimaa ja nopeutta tähän metsien olentoon
Voimakas ja samalla hyvin sulava liikkeissään
On vikkelä ja välillä tuumii
On mietteissään
Ihmisystävällinen
Kissaihmiselle kumppani täydellinen
Oma päinen
Päättäväinen
Kun paha on olla
Tulee kissa luokse ei anna surevan yksin olla
Hurisee ja hurinallaan mielen keventää
Lämpö joka huokuu uljaasta kissassa, se lähentää
Venyttelee norjalainen
Viettinsä ja vaistonsa on muinainen
Tuon metsien prinssin, prinsessan
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin kuin kissallakin. :)
Sukat saanee hiiri ukki.
Ne mukavasti lämmittää,
kun talven viima viheltää...
Sivut