Vetehinen vetten henki
vielä mieli neion kättä
mietti miksei suostu impi
suomukintun tavatessa
Aika aanaellen riensi
tovi toinenki vierähti
piika pieni penkereellä
tahollaan tähysi taivoon
Alkoi viimein arvatenki
annattaa jo pyytämättä
allansa kun vettyi rimpi
urohoa kaivatessa
Rannalle rymyten ensi
kahlailemaankin kierähti
huiski pintaa kirvehellä
niin jo alkoi ottaa aivoon
"Kunne kulkija kaikkosi,
merehenkö mies märkäni.
Tule tulvana takaisin
syleilemään silmätyksin."
"Eipä laisiain naikkosii
-uskohan uljas härkäni,
joutilaana jo jakaisin
ynseäksi tulen yksin..."
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=t0Ld2SPf0XA
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kääk! En uskalla ennää uipotella.
Räpylöitä kutittaa.
Oujee....mikä runo : )))
Mites se menikään yks loru;
"impi lempi, umpi lampi"....
Sivut