arvot on harvoin
missään järjestyksessä
luonnollisemmin
kuin siellä missä aika
kultaa horisontinkin
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=fqTAsxTERHI
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
arvot on harvoin
missään järjestyksessä
luonnollisemmin
kuin siellä missä aika
kultaa horisontinkin
Kommentit
Pidin tästä.
Sopisi synttärionnittelutekstiksi.
Arvojen ja arvottomuuksien marssijärjestys saattaa luonnollisesti heittää häränpyllyä ajan saatossa...
Filosofisia runosi viime aikoina :)
Hyvä! Vaikka tosi ovelasti ;)
Sivut