valittavana
mahdollisuuksiemme
kategorian
äärimmäisyyksistäkin
itsellemme keskeisin
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=G0Ubgd9LlfU
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
valittavana
mahdollisuuksiemme
kategorian
äärimmäisyyksistäkin
itsellemme keskeisin
Kommentit
Taas hieno kiteytys ja ihailtavassa tanka-muodossa.
tästä ei voi sanoa muuta kuin että pitää paikkansa :)
Tankastasi jotenkin pidin, liitelaulusta en sittenyhtikään... enkäosannut niitä yhdistää.
Taidokasta ja viisasta!
Sivut