hoidon tarvetta
saattaa joskus tuntea
meistä jokainen
-silloin syytä hakea
tohtoria totista
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=MFPEXBJxx6k
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
hoidon tarvetta
saattaa joskus tuntea
meistä jokainen
-silloin syytä hakea
tohtoria totista
Kommentit
Lämmittäähän se kuuma toti, muttei liikaa nautittuna kyllä paranna. Et sillee sopivasti.
Totista tohtoria on hyvä olla saatavilla näin flunssakautena. Kuuman totin kanssa on mukavampi sairastaa.
Monimerkityksellinen ajankohtainen hieno runo.
ehkä totista
tahi vaikka leikistä
hoito saatava
Sivut