parahultaista
joulua toivotellaan
ihmiskunnalle
kautta maailman piirin
näppäimin sekä hiirin...
Selite:
*sallittaessa*
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
parahultaista
joulua toivotellaan
ihmiskunnalle
kautta maailman piirin
näppäimin sekä hiirin...
Kommentit
Siimahäntä vipeltäjä mokoma tänne napapiirin tuntumaankin näemmä vilisteli. Hyvä juttu.
Niin me teemme. Oivallinen huomio ja joulu!
Globaalia toimintaa ympäripyöressä maailmassa. Hyvää Joulua!
Sivut