Olet sellainen hyvä,
ihmiset tulevat luoksesi,
löytävät lohdun itselleen.
Arki muuttuu juhlaksi,
kun näkevät sinut siellä,
olet valo, aurinko, hyvä tuuli.
Olet luonut paikkasi tähän
maailmaan,rakastamalla työtäsi, heitä,
jotka tulevat aina uudestaan, uudestaan kokoontumaan luoksesi.
Valo auringon ei ole väistynyt,
vaikka tunnet työn raskaan puolen,
sen varjot ja valoisan puolen.
Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet,
joskus kiivaana,
myös empaattisuus näkyy sinussa.
Olet nähnyt ihmiskohtaloita,
itkenyt heidän surujaan,
antanut tukesi, auttanut
eteenpäin elämässä.
Onnea on myös ollut olet tuntenut
monet ilot, saanut taas voimaa siitä.
Tänä päivänä olet onnellinen siitä,
mitä olet ja olet jatkanut,
vaikka joskus on ollut raskasta.
Elämänpolkusi, mikä vie sinua
vielä eteenpäin on ollut pitkä,
ja rikas vaiheinen, katsot sitä
taaksepäin onnen tunne sydämessä.
Onnea sydämeesi rakkaudella
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vain elämänkokemuksen kautta voi ajatella näin syvällisesti ja huomata eroja ihmisissä...nähdä että on heitä, jotka tahtovat auttaa toisia sellaisina kuin ovat...todella kaunis kunnianosoitus Vuokolle.
Kiitos sanoistasi!
Tämän tekstin allekirjoitan kokonaisuudessaan! Jokaisen sanan kohdalla nyökkään. Suuren ♥n kirjoittana runo. Kaunis! Elämänviisas! Sydämeen talletan sen sanoman. Kiitos! ♥
Sivut