Kuinka paljon
mahtuu vihaa
pieneen ihmiseen
Se on vain siellä sisällä
yritän sitä piilottaa
minne sen laittaisin
En saa sitä ulos
näkymättömästi
se täytyy näyttää
askel askeleelta
Vihaan niin paljon
en saa sitä sanottua
Vihalla on monenlaiset kasvot
ne voivat olla myös kauniit
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi