Vaaleanpunaiset
kyyneleet
tulivat syvältä
ei ollut mahdollisuutta
parannukseen
löytää tie rakkauteen
Sydämestä putoili
sielun
kyyneleitä elämään.
Ilon tunsin vain
kadonneen
muistoihin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi