Surumielin kävelin
polkua hämärän
kevyet hiutaleet tuntuivat
lohduttavan sydäntäni
Olin niin kiinni unelmissani
niitä seurasin
sieluni tuntui
tietävän tämän
Astelin eteenpäin
kohti rakkautta
se tuntui
pumpulin pehmeältä
tiesin sen
pehmeän tunteen
rakkaan syleilyssä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi