Olet taas vuoden vanhempi
kun viimeksi kirjoitin sinulle
Tänään syntymäpäivänäsi
haluan muistaa sinua
kauniilla sanoilla ja ajatuksilla
Sinun aurinkosi on aina
korkealla taivaalla ja paistaa
suoraan sydämeesi
toivon sinne paljon lämpöä
läheisiäsi kohtaan
Toivon sinulle terveyttä
ja naurua jokaiseen päivään
värejä loistamaan sieluusi
niin, ettei koskaan mikään
harmaus sinne löytäisi tietään
Toivon onnen lintuja ikkunallesi
laulamaan kilpaa kanssasi
niin ettei surut ehdi tehdä pesää
sydämesi huoneisiin.
Toivon vielä että saisit
elämän onnea lahjaksi
niin paljon että huomaat
tehdä aina jokaisessa
päivässä hyvän teon.
Niin enkelit ohjaavat
tietäsi oikeaan suuntaan
jokaisena päivänä
Selite:
Pauliinalle Onnea
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi