Sinä se oli vanha keinu,
siinä olimme naapurin
kanssa usein juttusilla
Löysimme yhteisen sävelen
ja toinen aina muisti potkaista vauhtia.
Illan hämärä kulki ja aatokset olivat vieneet
meidät kauas lapsuuden aikaan
Muistan kuinka kukkamekko päällä
leikimme käpylehmillä ja aurinko paistoi.
Talvisin suuren lumiukon vieritimme
sillä oli aina porkkana nenänä ja hiilinapit
Luminen maisema hohti aina jouluna
kun kirkkoon ajoimme hevosella
ja kilpaa naapureiden kanssa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tästä runostasi tule3e oma lapsuusaikani selkeänä mieleen.
tämä runosi toi
jouluisen haikean kaipaavan mielen
kauniita muistoja kuvailet
omalla koskettavalla tyylilläsi
pidin paljon
Öli mukava lukea ihanista muistoistasi.
Tästä runostasi tule3e oma lapsuusaikani selkeänä mieleen.
tämä runosi toi
jouluisen haikean kaipaavan mielen
kauniita muistoja kuvailet
omalla koskettavalla tyylilläsi
pidin paljon
Öli mukava lukea ihanista muistoistasi.
Sivut