tyhjyyttä katsellen
sydämessä kaipaus
autiossa talossa
tunsin lämmön
ympärilläni
oli vain tuli uunissa
kaipasin niin kotiin
kyyneleet valuivat
katsoin ikkunasta
ja ikävöin
sydämessä kaipaus
autiossa talossa
tunsin lämmön
ympärilläni
oli vain tuli uunissa
kaipasin niin kotiin
kyyneleet valuivat
katsoin ikkunasta
ja ikävöin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja tyhjyys aina täyttyy,
herkänkaunis runo.
hetkissään kaipausta suruista hengittää
lepoa kaipaa jo sudänkin, raihoitu jo yksinäisin
- kauniin rauhaisaa runokuvaa
Sivut