Jossain kuumassa maassa
elää nainen peläten sitä,
että ovi aukeaa
Sisään astuu mies
vaatien hänen henkeään
Hän vain tahtoo lukea,
oppia elämään omillaan,
vain kunnia vaatii toista
Nainen vailla arvoa elää,
mutta tahto on luja
hän haluaa opiskella
kaiken sen uhallakin.
Hän kulkee kaduilla
suojaten itseään
tuomiot nuo väärin perustein
vie häneltä elämän jossain
Salaliitto vie naiset
joskus oikeuteen
jos pääsee sinne asti
Vaihtoehto toinen
on kuolla edestä sen
kuinka rakas on
hänelle elämä itsessään
Milloin opimme rakastamaan
me omaa kaunista elämää
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi