Heräsin uuteen päivään,
enää ei ollut paluuta
entiseen on vain tämä
edessäni.
Sua varjellaan, sua opastetaan
ei ole muuta vain tämä
kertoo totuuden
ole oma voimasi
Sinulla on sellaista
mitä ei näy olet
nähnyt tuskaa, tuntenut
pelon, kärsimyksen.
Hänen voimansa tuli sinuun
olet sellainen, joka saa
hyvyyden toimimaan
kun sitä tahdot.
Luota siihen kaikkeuteen
maailmassa, tunnet läsnäolon
voiman, hyvyyden
laskeutuvan sinne,
missä sitä tarvitaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Meillä on tärkeä tehtävä. Hätä ja tuska maailman suurempi on kuin luullaankaan, ken tahtoo kärsivää auttaa.
Säde voiman on ihmeellinen...läpi runosi tunnen sen vahvuuden...se päänsä nostaa ja etsii uupuneen!
Sivut